Hoe het allemaal begon

Corine Wagner, eigenaresse: Ik ben figuurlijk tussen de kleding geboren. Dit omdat mijn ouders een groothandel hebben in kleding en stoffen. Naast de groothandel hebben ze ook jaren twee winkels gehad. Zoals het in een ondernemers gezin gaat, werd er altijd mee geholpen in het bedrijf. Zo leerde ik al heel jong met mensen om te gaan en zag ik welke zaken belangrijk zijn om de klant tevreden naar huis te laten gaan.

Vanaf de middelbare school ben ik in de kleding blijven werken tot zo’n vier jaar geleden. Na een uitstap naar een hele andere branche kwam ik er na een aantal jaar toch achter dat mijn hart meer bij de kleding lag. Ik heb mijn baan opgezegd en toen Eveline, mijn zus, eind 2013 stopte met haar winkel ben ik gaan nadenken en brainstormen hoe ik op deze lokatie zelf mijn winkel zou willen voeren. Uiteindelijk ben ik weer terug bij m’n roots.

Wat ik belangrijk vind in een winkel? Mezelf op me gemak voelen, dat ik gezien wordt, maar ze me vrijheid geven rond te kijken en daar waar nodig me persoonlijk advies te geven. De winkel moet knus zijn en gezelligheid uitstralen. Allemaal ingredienten die u terug zult vinden in de formule van onze winkel, ROOTZ.